Asystent ds. technologii żywności

Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Asystent ds. technologii żywności
Miejsce pracy: Łomża
Numer: StPr/24/0455
OBOWIĄZKI:
Asysta w zakresie analiz organoleptycznych żywności. Udział w przygotowaniu prób do badań i prób ofertowych. Obsługa sprzętu laboratoryjnego. Pomoc w opracowaniu i archiwizacji dokumentacji. Wsparcie zespołu w codziennych obowiązkach.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne, specjalizacja: technologia żywności lub pokrewne
Wykształcenie: średnie branżowe, kierunek: technologia żywności lub pokrewne


Wymagania inne:

wymagania: wykształcenie średnie/ wyższe (kierunek/specjalność: technologia żywności lub pokrewne), umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie i odpowiedzialność za powierzone zadania, komunikatywność, podzielność uwagi, kreatywność, pomysłowość i pasja do kulinariów

Miejsce pracy:

Łomża


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 300 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży

Najnowsze oferty

Aktywny od: dzisiaj

Bespoke Administrative Specialist

Pracodawca: Roca Pool - Spa Sp. z o.o.

ZOBACZ WIĘCEJ

zachodniopomorskie / Szczecin

Jeżeli posiadasz: Wykształcenie wyższe lub jesteś studentem; Znajomość programów do projektowania: Solid Works, Adobe Creative Cloud; Znajomość języka angielskiego; Umiejętność pracy w zespole oraz dobrą organizację pracy; Cechy takie jak: komunikatywność...

Aktywny od: dzisiaj

Pracownik biurowo- magazynowy

Pracodawca: CRL Sp. z o.o.

ZOBACZ WIĘCEJ

mazowieckie / Zwoleń

Praca na stanowisku polega na: obsłudze wewnętrznych programów informatycznych wprowadzaniu i wycofywaniu sztuk odzieży do/z serwisu doboru odpowiedniej odzieży z magazynu i jej oznaczaniu oznakowywaniu przydzielonej odzieży, (metkowanie/ przemetkowanie) przydzielaniu...

Aktywny od: dzisiaj

Kierownik Recepcji Hotelowej i Służby Pięter

Pracodawca: Modlin Sp. z o.o.

ZOBACZ WIĘCEJ

mazowieckie / Nowy Dwór Mazowiecki

Planowanie, organizowanie pracy działu recepcji oraz służby pięter Motywowanie, kierowanie, kontrolowanie podległym zespołem i dbanie o przestrzeganie standardów marki, procedur związanych z obsługą gości Monitorowanie procesu związanego z pobytem Gości w hotelu:...